sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kuvia korukurssilta

Jo huhtikuun alkupuolella kahdentoista naisen joukkio kokoontui Pikkukylän Puodin vinttiin koruja tekemään. Väisäsen Heli tuli taas Seinäjoelta asti ohjaamaan. Ensimmäinen tunti kurssilaisilla meni vähän ihmetellessä, suurin osa kurssilaisista oli ensikertalaisia hopean tai muiden metallien käsittelyssä, ja oman koruidean toteutuksessa tarvittiin tietysti heti alkuun paljon open ohjeita. Korukursseillamme ei olekaan tekemistä rajattu esim. vain yhteen koruun tai vaikka yhteen tietynlaiseen sormukseen vaan suunnittelu on ollut vapaata. Ideat olivatkin mitä moninaisempia ja Heli auttoi jokaisen alkuun, jonka jälkeen loppupäivä menikin kovassa työn touhussa, töitä tehtiin kymmenestä puoli viiteen.

Tässä vihdoin kuvina kurssin satoa, työvaiheita ja puolivalmiita tai valmiita koruja. Itse ehdin alakerrasta vain muutamia kuvia räpsimään, joten kiitos kuvista myös Arja ja Meri.

 
 
Osa korukurssin osallistujista työn touhussa.
 

Kuten aina kurssien loppupuolella, nytkin puhuttiin mahdollisesta jatkokurssista. Päivän päätteeksi tilaa siivotessamme suunnittelimme Helin kanssa kesälle mahdollisuutta pitääkin kurssi työpajaluontoisesti iltapäivisin, eri iltapäiville olisi eri teemat, ja niistä voisi kukin valita sopivimman teeman tai tulla vaikka kaikkiin. No, tämä jäi vasta suunnitteluasteelle, ajoissa kuulette kyllä, jos innostumme tätä toteuttamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunista ja herkkää jälkeä! Jotain tuollaista kurssia tahtoisin joskus tulevaisuudessa itsekin kokeilla. Kiitos kurssikurkistuksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Seuraapa ilmoittelujamme, josko sinun sopisi joskus osallistua kursseillemme. :)

      Poista