maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäislauantain Pop up -tapahtuma

Uudessakaupungissa järjestettiin jälleen pääsiäislauantaina Pop up -tapahtuma, ja kaupungilla ja liikkeissä oli paljon erilaista ohjelmaa. Aamun sumuinen sää vaihtui ihanaan kevätauringon paisteeseen, ja väkeä oli paljon liikkeellä.

Meillä Pikkukylän Puodilla pop up -ohjelmallisuudet olivat vintissä. Vierailevana yrittäjänä oli mukana Kaija Hellberg murretekstiileineen. Oli kiva saada Kaija mukaan, ollaanhan me melkein samalta pikkukylältä Kalannin aseman suunnalta, melkein naapureita siis. ;)


Vintissä oli mahdollisuus tavata myös noita Merliina Verus Venefica, 
kuulla häneltä korteista tulkintaa ja maistaa tarjolla ollutta taikalientä. 
  

Pikkuapulaiset jakoivat kaupungilla pääsiäiskarkkeja, arvontalappuja ja mietelauseita, 
ja osallistuivat torin tapahtumaan noitien kokoontumisajoihin. Iltapäivällä saivat kissakaverin vielä vahvistukseksi, josta ei harmi kyllä tullut otettua yhtään kuvaa.

Runonkulman Galleriassa oli esillä yhden päivän kestänyt pop up -taidenäyttely. Näyttelyyn saatiin 39 teosta kahdeksaltatoista eri taiteilijalta. Otin kuvia kiireessä ja niiden huono taso harmittaa. En silti malta olla julkaisematta kuvia, toivottavasti hienosta näyttelykokonaisuudesta saa tästä jonkilaisen käsityksen.
Saara Janssonin ja Elisa Haapasalon maalauksia.
Teokset: Arja Lunden, Aila Kempas, Arja Siltakoski, Katja Salonen, Maija Salmela ja Heli Sammalisto.
Seija Itärannan ja Tarja Karawatskin teokset.
Tarja Karawatskin ja Elina Toivosen teokset.
 
Mervi Levasen ja Raila Hasasen keramiikkaveistokset.

 
Ritva Louhen keramiikkaveistokset.
Hannele Salmelan teoksia.
Kirsti Lento, Jin ja jang.
Teoksia nuorilta taitajilta, Lisa Ahjokivi ja Emilia Heijari.
Pop up -näyttely oli toimiva idea. Etukäteen en tiennyt mitä ja keneltä teoksia odottaa, ja lopulta töitä tuli näyttelyyn juuri sopiva määrä kokonaisuuden rakentamiseksi. Tällainen näyttely antoi taiteen tekijöille, sekä ammattilaisille että harrastajille, mahdollisuuden esittäytyä pienellä määrällä teoksia, ja myös yleisö oli tästä monipuolisesta näyttelystä kiinnostunut. Ehkä seuraavalla kerralla myös jokunen miestaiteilija tuo teoksiaan mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti