maanantai 3. helmikuuta 2014

Pirjo Alitalon tuotteet Pikkukylän Puodilta

Pikkukylän Puodin tuotevalikoima on nyt vuoden vaihteen jälkeen monipuolisempi, sillä saamme myös muiden käsityöyrittäjien tuotteita myyntiin. Myynnissä on muutaman yrittäjän tuotteita kerrallaan, yhden tai kahden kuukauden ajan. Näin saamme valikoimaan tasaisesti vaihtelua ja tietyt tuoteryhmät kerrallaan paremmin ja näkyvämmin esille.

Helmi-maaliskuun ajan Puodilta voi hankkia kustavilaisen Pirjo Alitalon kangaspuissa kudottuja tekstiilejä. Pirjo on edennyt harrastuksesta ammattiin, kudonnan artesaaniksi hän valmistui jo kymmenen vuotta sitten Loimaan Ammatti-instituutista. Toiminimi Pirjo Alitalo on perustettu vuonna 2011, ja siitä asti Pirjo onkin tehnyt päätoimisesti kudontatyötä kotonaan Kustavissa. Hän tekee tilaustöitä ja myy tuotteitaan toreilla, markkinoilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Kangaspuissa kudotuissa istuinalustoissa on perinteisemmän räsyn ja trikoon lisänä lämmittävää ja pehmeyttä pepun alle tuovaa lampaanvillaa. Pirjo on ensin levyhuovuttanut villan, ja leikannut siitä kuteen. Kauniita sisustukseen, mutta myös lämmittäviä ulkoiluretkillä ja vaikka pulkassa tai kelkan istuimella.


Näitä patalappuja tai pannunalusinakin käytettäviä on Puodilla myös vihreän ja keltaisen sävyissä, ja sinisistäkin löytyy vaihtoehtoja.


Myynnissä on myös erikokoisia räsymattoja, mitkä ovatkin Pirjon päätuote. Värivalikoimaa löytyy, varmasti jokaiselle jotakin. Mattoja tehdään myös tilauksesta, kuten kaitaliinoja, verhoja ja tilanjakajiakin.Puodilla oleva valikoima täydentyy tässä kuluvien kuukausien aikana, poikkea katsomaan ja ostoksille. Aukioloaikamme ovat talvikaudella edelleen ke klo 16-19 ja la klo 11-15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti