maanantai 27. tammikuuta 2014

Hopeakorukurssille!

Pikkukylän Puodin ja Runonkulman Gallerian kevääseen on tulossa kädentaitoihin ja taiteeseen painottuvia kursseja. Ensimmäisenä järjestetään hopeakorukurssi, jolle opettajaksi saamme Meren Hopean yrittäjän, hopeaseppä Heli Väisäsen. Korukurssi pidetään lauantaina 22.2 klo10-16, ja siis Puodilla, osoitteessa Ylinenkatu 38B, Uusikaupunki.

 

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että jatkaville koruntekijöille. Kurssilla ehdit tehdä sormuksen, korvakorut tai riipuksen. Ja jos oikein innostut, niin ehdit tehdä useammankin korun päivän aikana.


Kurssin osallistumismaksu 40 € maksetaan etukäteen, maksuohjeet saat ilmoittauduttuasi. Opettaja tuo kurssilla tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Hopea maksetaan käytön mukaan ja työkalumaksu on 3 €.  Mukaan kurssille kannattaa ottaa muistiinpanovälineet ja jos sinulla on jo omia työkaluja, niin ne myös. Hyvä olisi etukäteen vähän pohtia, mitä haluaisi tehdä. Katsele siis korukuvia, ja piirtele ideoita paperille.


Ilmoittaudu 7.2 mennessä osoitteeseen meku@pikkukylanpuoti.fi tai tekstiviestillä puh. 040-7084776. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kurssille mahtuu enintään 12 osallistujaa.

Seuraa kurssi-infoa myös Hopeakorukurssin tapahtumasivulla.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti