maanantai 25. elokuuta 2014

Katsaus tuleviin näyttelyihin.

Tulin juuri galleriasta kotiin. Tänään on pystytetty jälleen uusi näyttely. Hyvin vaikuttava sellainen. Loppuvuosi paikallisten naisten taiteen äärellä alkaa.

Eräs herrasmies (joka pystyttää itse näyttelyn meille ensi keväänä) totesi tuossa kesällä, että täällä on aina vaan naisia taiteilijoina, ja hyvin vähän miehiä. Muistellaas hetki menneitä, ja näyttelyidemme miehiä: Jari Nordman, Anttu Mattila, Mika Törönen ja Pekka Salmi, jonka näyttely on vasta eilen purettu. No on heitä aika vähän, mutta sitäkin vaikuttavampia ja tasokkaampia ovat näyttelynsä olleet.

Katsaus myös tuleviin näyttelyihin. Huomenna avataan Noora Mannosen ja Auli Sormusen "Rajatiloja", ja tämän näyttelyn teoksia olen tänään itse ihmeissäni kokenut.

Toivon runsasta yleisöä huomisille avajaisille ja muutenkin tälle hienolle näyttelylle.

Lokakuun taiteilijana on vasta kuvataiteilijan ammattiin valmistunut Elisa Haapasalo, jonka teoksia oli esillä meillä jo viime vuonna. Kuvien perusteella tulemme lokakuussa näkemään maalausten upeaa värimaailmaa.

Marraskuussa Runonkulman Galleria täyttyy Nukketeatteri Piironginlaatikon 30-vuotisjuhlanäyttelystä, johon Kerttu Aaltonen rakentaa tilataidetta.

Joulukuussa vielä yksi paikallinen taiteilijamme, Susanna Pihlaja tuo viehättävän kuvamaailmansa esille meille.

Näitä odotellessa, ihanaa syksyä kaikille, ja nähdään Puodilla ja Galleriassa!

2 kommenttia:

  1. Taiteen lisäksi hienoa avajaisohjelmaa ja terveellistä purtavaa tarjolla :) Paremmin ei sateista tiistai-iltaa voi viettää ;)

    VastaaPoista