torstai 6. heinäkuuta 2017

Suuri Maalaustapahtuma Runonkulman Galleriassa

Runonkulman Galleriassa osallistutaan valtakunnalliseen ja Suomi 100 -tapahtumiin kuuluvaan Suureen Maalaustapahtumaan Suomen Kuvataiteen päivänä, maanantaina 10.7. klo 10-16. 
Tule sinäkin mukaan yhteisölliseen tapahtumaan maalaamaan tai piirtämään. Nappaa mukaan ystävät ja omat taiteiluvälineet ja valitse maalauspaikkasi gallerian läheisyydestä tai kaupungilta. Toivomme mukaan maalaamaan sekä lapsia että aikuisia, sekä taiteen harrastajia että ammattitaiteilijoita ja tietysti myös paljon taideyleisöä liikkeelle. Kokoamme päivän aikana tehdyistä teoksista näyttelyn gallerian vinttiin ja halutessasi voit jättää työsi mukaan näyttelyyn. Voit siis maalata itsenäisesti tai osallistua ohjattuun maalaukseen Runonkulman Gallerian vintissä, ohjaajana toimii kuvataiteen opettaja Anttu Mattila.
- Maalausta alle kouluikäisille lapsille gallerian vintissä klo 10.30-11.30. Osallistumismaksu 8 € sisältää ohjauksen, maalaustarvikkeet ja mehun. Pienimmillä voi olla aikuinen mukana.
Maalausta 7-12-vuotiaille klo 11.30-13.00. Osallistumismaksu 10 € sisältää ohjauksen, maalaustarvikkeet ja mehun. Sään salliessa maalataan ulkona.
- Maalausta nuorille ja aikuisille klo 13.30-16.00. Osallistumismaksu 14 € sisältää ohjauksen, maalaustarvikkeet ja mehun/kahvin. Sään salliessa maalataan ulkona.
Huom! Ilmoittaudu maalaustuokioihin etukäteen tekstiviestillä p. 040-7084776.
Seuraa tapahtumaa facebookissa: Suuri Maalaustapahtuma Runonkulman Galleriassa
Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti