lauantai 25. toukokuuta 2013

Väri-iloa

Ihan yks ja kaks pitäisi osata päättää minkä väriset seinät puotiin ja galleriaan tulee. Puotiin on tulossa myös tapettia, ja se oli jo hetken valittuna, kunnes kuulimme, ettei sitä valmisteta enää. Höh. Uuden vaihtoehdon etsimisessä onkin ollut ihmettelemistä. Mutta mallipalasia on nyt tulossa, ja sekin asia selvinnee.

Hankalaa tästä tekee minun ihastukseni ihan kaikkiin väreihin. Meillä on sikäli hyvä roolijako suunnittelussa, että kun minä esittelen paaaljon mahdollisia väriajatuksia, Marika palauttaa minut maanpinnalle, ja toteaa sopivat muutama vaihtoehtoa. Luotan siskon makuun. Marikalta tulevat sisustusajatukset vaikuttavat minusta aina hyviltä, ja usein huomaankin, että olen itse turhaan vaivannut päätäni liian monilla vaihtoehdoilla.

Kotoa olen saanut jo muutaman kerran muistutuksen, että maalivärit pitää jo valita, ja ohjeet, että väreissä pitää ajatella muitakin ihmisiä. Ei siis alla olevan kuvan värejä. Ainakaan näyttelytilaan. Maailma on hienoja värejä täynnä, ja nämä värit meillä onkin kotona käytössä, tytön huoneeseen on tulossa riemukas seinämaalaus.

 

Värit tullaan valitsemaan todennäköisesti näiden karttojen väriskaalasta. Ja sitten sitä melko tylsää mutta tarkoituksenmukaista valkoista. Tässä on yön yli aikaa päättää, mutta en kyllä suostu päättämään ennekuin näen värit talon omassa valossa. Olen siis onnistunut saamaan muutaman tunnin lisäaikaa aamupäivästä.Uudessakaupungissa on huomenna ja sunnuntaina Kukkamessut ja Saaristotapahtuma.
Toivon ehtiväni käymään niissä. Nyt kuitenkin auto on pakattu täyteen jos jonkinlaisia koneita ja työkaluja. Itse sain vietyä eteiseen asti kaikenlaista siivoustarviketta ja varavaatteita. Pitäisi kai varautua messuvaatteillakin, jos vaikka ihmisten ilmoillekin ehtisi. Teille ainakin suosittelen Uudenkaupungin reissua ja messutarjontaan tutustumista. Oho, nyt onkin jo huominen.

4 kommenttia:

 1. Oi, kuinka riemukasta aikaa sulla on. Kilpailet alkavan kesän kanssa. Kävin tässä päivänä muutamana Korttelinkulmassa, mutta et ollut paikalla. Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava luonnehdinta tuo kesän kanssa kilpailu. Jospa me oltais yhtä nopeita projektissa talo, kuin kevät on ollut projektissa kesä. :)
   Kesäkuun alusta arkipäivät ollaan aamusta iltaan paikalla. Tervetuloa Seija ja muut.

   Poista
 2. Vaikka kiirettä piisaa, niin käy kurkkaamassa blogiani sieltä löytyy tunnustus Korttelin kulmssa blogille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Tähän asiaan palaan ajan kanssa myöhemmin. :)

   Poista