lauantai 11. tammikuuta 2014

Mika Törösen vetämä akvarellimaalauksen kurssi

Tulossa hieno tilaisuus nauttia maalaamisen ilosta ja kehittää omia taitoja hyvässä ohjauksessa.

12.-13.4.2014 Runonkulman Galleriassa (Ylinenkatu 38B, Uusikaupunki) järjestetään akvarellimaalauksen kurssi, jolla opettajana on taidemaalari Mika Törönen.

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään maalanneille. Osa opetuksesta koostuu opettajan demoista, osa henkilökohtaisesta opastuksesta. Opetusta on molempina päivinä klo 10-17, välillä pidetään tunnin ruokatauko.
 
Kurssin hinta on 120 € (sis. ALV 24%). Hintaan sisältyy opetus, siveltimet ja maalausalusta lainaksi ja kurssitilan käyttö. Osallistujien tulee itse tuoda mukanaan vesivärit, akvarellipaperia ja luonnosteluvälineet. 

Maalauskurssin sisältöä koskevat tiedustelut sekä ilmoittautumiset 4.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen meku@pikkukylanpuoti.fi tai puhelimitse iltaisin 040-7084776. Jätä ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Tutustu kurssin opettajan teoksiin osoitteessa http://www.mikatoronen.com/.

Mika Törönen: Talven valoa.

2 kommenttia:

  1. Olen ilmoittautunut =). Odotan innolla. Aqvarelleillä en olekkaan pitkään aikaan maalaillut. Tykkään siitä herkkyydestä ja arvaamattomuudesta.

    VastaaPoista