perjantai 10. tammikuuta 2014

Toimeton tammikuu?

Pikkukylän Puoti ja Runonkulman Galleria aloittavat vuoden 2014 hiljaiselossa, ovi pysyy suljettuna koko tammikuun. Suunnitteilla oli hyvin levätyn joululoman jälkeen edelleen rentoutua, lepäillä rauhassa, antaa uusien ajatusten ja ideoiden kehittyä ihan rauhassa.

Joululoman lepo kaatui unettomuuteen. Muutaman huonon yön jälkeen ymmärsin käyneeni syksyn ajan niin ylikierroksilla, ettei siitä päässytkään niin vaan irti. Tulipa pidettyä öiden aikana monet oppitunnit ja suunniteltua monet tapahtumat ja näyttelyt... Jotain huumorinpoikasta yritin tilanteesta löytää, mutta myönnettävä on että itkukin tuli kun uni ei tullut. Se lyhyesti tästä asiasta, nyt olen taas päässyt unen syrjään kiinni, ja jonkinasteista mielenrauhaakin on ollut aistittavissa. Eilen huomasin olevani jo aika loisteliaalla tuulella ja uutta intoakin on taas löytynyt. :)

Arki on onneksi alkanut, kalenteri on kaivettu laukun kätköistä esiin ja olin iloinen tästä jälleennäkemisestä. Sähköposteja ja facebook -viestejä on singahdellut pitkin ja poikin tammikuun ensimmäisen viikon ajan, aiheena kevään näyttelyiden järjestely ja gallerialla pidettävien kurssien ideointi, näistä kerron jo ihan pian. Koulutyö alkoi tiistaina, ja siellä normaali yritys kaaoksen hallintaan jatkuu. Kotona, täällä on hyvä olla. Joulusiivouksen jäljiltä talo on kohtuullisessa järjestyksessä edelleen, joten kotiaskareetkin hoituvat toistaiseksi ilman suurempia raivareita. Monenlaiset tulevat suunnitelmat antavat paljon energiaa. Vielä pitäisi osata rötköttää sohvalla, ja välttää tulossa oleva flunssa. Keli ei houkuttele ulos, mutta onneksi sinne on pakko koiran kanssa mennä.

Tämä olkoon ainoa kuvaton blogipostaus, minkä julkaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti