sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Tammitauko osa 1

Pikkukylän Puoti ja Runonkulman Galleria on suljettuna tänäkin vuonna tammikuun ajan. Jouluun asti oli semmoista menoa, etten ehtinyt tännekään mitään kirjoitella. Tammikuu on ollut hiljaiseloa myös Puodin ja Gallerian someväylillä, mutta pinnan alla tapahtuu. Kirjoittelenkin nyt tammitauolla tapahtuneesta, ja siitä, miten se kevättä kohti alkaa näkyä.

Aluksi kevään kurssitarjonnasta.

Kurssikevään aloittaa Anne Kuntsi Vedic Art -maalauskurssilla 7.-8.2. Molempina päivinä maalataan klo 11-15, kurssipaikkana talon vintti, jossa on hyvin tilaa hiljaisuudelle ja rauhassa työskentelylle.

Vedic Art pohjautuu ruotsalaisen Curt Källmanin kehittämään työtapaan, ja 17:sta taiteen prinsiippiin. Ohjaus suuntautuu luovuuteen, ja vapaampaan maalaamiseen. Kurssille voit tulla, vaikket olisi maalannut vuosikausiin. Voit löytää uutta itsestäsi, kuulla ajatuksiasi, ja saada hienoja kokemuksia värien avulla. Myös jo oman taiteen tyylinsä löytäneenä ja paljon maalanneena voit löytää kurssilta inspiraatiota ja jotain aivan uudenlaista taiteen tekemiseen. Tehtäviä ja kurssin töitä ei analysoida vaan teet teokset sinulle itsellesi omaa kokemustasi painottaen, teoksen lopputulos ei ole etusijalla vaan tekeminen ja sen kautta kokemasi tunne ja ilo.

Yksityiskohta Anne Kuntsin omasta teoksesta.

Anne on ohjannut monia Vedic Art -kursseja, myös Uudessakaupungissa. Idea kurssista meillä lähti liikkeelle jo hänen viimekesäisestä näyttelystään Runonkulman Galleriassa, ja nyt odotamme innolla kurssilaisia. Tarkempia tietoja Vedic Art -kurssille osallistumisesta ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Muita tulossa olevia kursseja ovat Mika Törösen akvarellikurssi 21.-22.3., Heli Väisäsen korukurssi 11.4. ja Inka Ylihärsilän vetämänä mehiläisvahamaalausta aikuisille ja lapsille 7.6. Kaikista näistä tulee tarkempaa tietoa myöhemmin.

Tartu kurssitarjontaamme, ja sitä myötä hienoa ja luovaa kevättä!

2 kommenttia: