tiistai 27. tammikuuta 2015

Tammitauko osa 3

Jo joulukuulta, ja tietysti nyt tämän kuluneen tammikuun aikana olen tilaillut Pikkukylän Puodille uutta myytävää, ja tehnyt sopimuksia tuotteiden välitysmynnistä käsityöyrittäjien kanssa. 
Tässä kevään uutta kuvina. 

Sinikka Virtasen Perinne- ja käyttöneuleissa on aivan ihastuttavia värejä. Vaikea on näistä valita omia. Löysin silti itselleni juuri sopivan väriset jo aikaisin syksyllä, ja ne ovat olleet jatkuvassa käytössä. Näitä voin siis kokemuksesta suositella. Kyllä tämä talvi tästä vielä jatkuu, ja neuleille on käyttötarvetta, vaikka keväthaaveet jo ajatuksissa ovatkin.
  
Niin se kevät. Nunnun tuo sisustukseen ihanaa kevään väriä. Annukka Mäkelä tekee tuotteensa kuosisuunnittelusta asti itse, myös kankaanpaino ja tuotteiden ompelu on hänen käsityötään. Meillä on myynnissä kuvissa näkyvät kukkarot, meikkipussit, tyynynpäälliset ja metsäkuosina myös sisustuskoreja.

Saippuavalikoimamme on kasvanut kotimaista, käsintehtyä luomusaippuaa valmistavan Good Day Soapin syötävän söpöillä saippuoilla. Näillä on myös herkkunimiä, kuten Pullapitko, Tikkunekku ja Pähkinäinen. Toki löytyy muitakin, kuten Mörökölli, Merenhuiske ja Sinisiipi. 

Edelleen myymme myös Vuotaren saippuoita, ja uutuuksia on tarjolla sieltäkin, kuvan suolasaippuaa nyt myös sydämen muotoisena. Ystävänpäivä on jo pian... <3

Koru-uutuuksina olemme saaneet Lumous Korut. Katja Kiviranta oli kivikoruineen mukana syksyllä Pikkukylän Puodin Hetki ennen talviaikaa -tapahtumassa, ja silloin jo suunnittelimme yhteistyötä tälle keväälle. Näissä uniikeissa koruissa on materiaaleina käytetty mm. luonnonkiviä, simpukoita ja hopeaa ja myös korunauhaan luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa ja raakasilkkiä. Tuotevalikoimassa meillä on kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja.

Myös Paratiisipajan kynttilöillä mennään kevättä kohti. Näistä tuoksukynttilöistä Valkoapila on ehdoton suosikkini, sen tuoksu vie jo kesään. Myynnissä on myös tuoksuttomia pöytäkynttilöitä, keväisissä väreissä niitäkin.  
 
Ja sitten nämä. Haltijakortit. Kuvissa Tuija Leinosen haltijahahmoja, tekstit Sari Harjun. Tähän paljon sydämiä ja hymiöitä ja kaikkee muuta ihanuutta. 

Tervetuloa Pikkukylän Puotiin jälleen lauantaina, 31.1. klo 11-15.
Avoinna olemme kesään asti la klo 11-15 ja ke klo 16-19.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti