torstai 4. kesäkuuta 2015

Lapset ja nuoret valokuvaamaan!

Uudessakaupungissa on syksyllä Vanhat talot -tapahtuma, ja tähän liittyen järjestämme valokuvauskilpailun lapsille ja nuorille. Kuvausteemana on "Puutalokaupungin tunnelmaa".

Toivomme kilpailuun osallistuvilta kuvilta lasten ja nuorten näkökulmaa kaupunkimme elämään ja tunnelmaan. Teema antaa vapautta ja mahdollisuuksia lähestyä aihetta monesta näkökulmasta, eikä tarkoitus olekaan rajata kuvaamista liikaa vaan saada ehkä yllätyksellisiäkin aihepiirejä kuviin. Pidä kuvatessasi silmät auki erilaisille asioille, löydä yksityiskohtia, kauneutta, tapahtumia ja tilanteita. Millaisia asioita haluaisit puutalokaupungista nostaa esiin, mistä tunnelma koostuu?

Kilpailussa on kaksi eri sarjaa, alle 13-vuotiaiden lasten ja 13-18-vuotiaiden nuorten sarjat, ja kilpailu on suunnattu kaikille näihin ikäluokkiin kuuluville. Kilpailuaikaa on 1.8.2015 asti. Voit osallistua kilpailuun enintään kolmella valokuvalla. Käytä kuvatessasi kameraa tai puhelimesi kameraa. Vältä puhelinten valmiiden kuvasovellusten käyttöä, koska niillä kuvattujen kuvien laatu ei aina riitä kuvien teettämiseen suurempaan kokoon.

Kilpailukuvat tulee lähettää sähköpostin liitteenä jpg-tiedostoina osoitteeseen mervi.levanen@uusikaupunki.fi. Kirjoita sähköpostin nimeksi "Puutalokaupunki", kirjoita sähköpostiin lisäksi kuvan nimi, oma nimesi, ikäsi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin kilpailutuloksista ilmoittamiseen.

Raati valitsee molemmista sarjoista viisi kuvaa, joista teetetään kuvavedokset näyttelyyn Runonkulman Gallerian Pikkugalleriaan. Kuvat ovat esillä Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtuman aikana 5.-6.9. Kuvaajat saavat kuvat itselleen näyttelyn päätyttyä. Molempien sarjojen voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla voittajan valitsemaan uusikaupunkilaiseen liikkeeseen ja toiseksi kilpailussa sijoittuneet palkitaan 40 euron stipendillä. Voittajille ja muille näyttelyyn valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Runonkulman Galleria, Uudenkaupungin matkailutoimisto ja Uudenkaupungin Vanhat Talot ry. Näyttelyn järjestämistä tukevat Ukin Lasi ja Kehys Ky ja Studio FotoMika. Myös tuomariraati koostuu näiden tahojen edustajista.

Innostusta ja iloista mieltä kesään ja kuvaamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti