keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tie merelle

Päivi Mansikka-ahon Tie merelle näyttelyssä on esillä taidegrafiikkaa, akvarellimaalauksia ja akryylimaalauksia. Teokset ovat aiheiltaan merellisiä, mutta grafiikan teoksissa on mukana myös muita aiheita, kuten kaupunkinäkymiä, ja erilaisia juhlateemoja. 

  
Grafiikan vedokset "Kukkaniityille" ja "Kullannuppu", 
jossa lisänä chine colle -tekniikkaa ja kultahippuja.
Teokset "Korppoo - Tall Ship Race 2009", "Merimaisema" (Kustavi-Brandö) ja "Pioni".
Akvarellimaalaukset "Pommern", "Unikot ja ruiskukat",
taidegrafiikan vedos "Suomenlinna" ja akryylimaalaus "Kevät - jää sulaa".
Lågskärin majakka, akvarellimaalaus.
Majakat ovat yksi Päivi Mansikka-ahon teosten erityinen aihepiiri, ja tässäkin näyttelyssä on esillä monia majakka-aiheita. Majakoiden ja purjelaivojen lisäksi taiteilija on tunnettu postikorttiaiheistaan, joita hän on tehnyt tunnetuille yhdistyksille ja järjestöille. Lisäksi hän on kuvittanut kirjoja ja postimerkkejä, tehnyt exlibriksiä, jne. Näyttelyjä hän on pitänyt paljon, ja ollut mukana myös kansainvälisissä näyttelyissä. Katso lisää täältä: Päivi Mansikka-aho.

Runonkulman Galleriassa näyttely jatkuu 28.6. asti. Galleria on avoinna nyt juhannusviikolla vielä ke-to klo 11-18, ja ensi viikolla ke-pe 11-18, la 11-15 ja näyttelyn viimeisenä päivänä sunnuntaina 28.6. klo 12-16. Silloin Päivi Mansikka-aho on itse tavattavissa klo 15-16. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti