torstai 25. kesäkuuta 2015

Valitse Uusikaupunki

Uudenkaupungin matkailuesite, Valitse Uusikaupunki, löytyy netistäkin ja siellä on oma osionsa myös Runonkulman Gallerialle ja Pikkukylän Puodille.

Viime kesänä tuli käytyä mm. Wahlbergin talossa ja hylkyretkellä, kummipoika ja oma flikka mukana, hienoja kesäretkiä ja -hetkiä kumpikin. Ruokapaikoista nostan esiin Wallilan kartanon, koska se on puodilta ja gallerialta parin nurkan takana ja avasi juuri tällä viikolla taas ovensa kesälounasravintolana. Ja tietysti siksikin, että ruoka on hyvää. Itse en majoitusta täällä tarvitse, mutta muutama gallerian taiteilija on tarvinnut yöpaikan, tässä yksi Uudenkaupungin kehutuista majapaikoista.

Vielä tällä viikolla, ehkä jo tänään, on tarkoitus mennä tutustumaan tarkemmin Bonk-museoon ja niille tuleville lämpöisille kesäpäiville haaveilen polkaisevani läpi Velhoveden rengasreitin.

Valitse sinäkin matkailuesitteestä, mikä kiinnostaisi, ja lähde Uuteenkaupunkiin. Suosittelen myös paikallisille kotikaupunkiimme tutustumista. Täällä on monenlaista nähtävää ja koettavaa, mitä sadekelitkään eivät häiritse...

Kerro kommenteissa suosituksiasi jo kokemistasi Uki-hetkistä tai tulevista suunnitelmista.
Ihanan kesän odotuksiin.


5 kommenttia:

 1. Kiitos, tässä olikin likipitäen lähes kaikki uutta. Pitää tallentaa suosikkeihin jos sitä joskus Uuteenkaupunkiin suuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti suuntaat! :)

   Poista
  2. Henna - oppaita ainakin löytäisit täältä :-)

   Poista
  3. Mari, hankin eilen vihdoin museokortin, taidan poiketa teilläkin muutaman kerran kesän aikana. :)

   Poista
  4. Museokorttia on myyty runsaassa kuukaudessa noin 10.000 kpl (ei ihan kaikki kuitenkaan meiltä), upea juttu! Tervetuloa vaikka joka päivä!

   Poista