torstai 9. heinäkuuta 2015

Parin vuoden takaa tähän päivään.

Heinäkuun alussa 2013 oltiin tehty nopea pintaremontti puodin ja gallerian tiloissa valmiiksi. Helteet helli ja onneksemme kuivattivat lattiamaalin nopeasti, avajaisissa ei enää tarvinnut pelätä kenkien tarttuvan maaliin.

Puoti oli alkuun näinkin pelkistetty. Naurattaa katsoa kuvia. Tuo sohva on ollut jo pitkään pois puodista, siirrettynä taukotilan löhöilysoffaksi. Sielläkin se oli jättimäinen tilanviejä ja valitettavasti hyvä laskutaso kaikelle mahdolliselle roinalle. Kaunis, mutta turha, ja nyt se on just joutunut siirtymään koko rakennuksesta pois. Ei kokonaan turha kuitenkaan, pääsee meidän kotivinttiin joskus, kun uskallan pyytää kantajia. Ja kuten tästä tekstistä huomaa, se on kovin tärkeä. Ei tuo sohva nyt silti koko meidän puoti kuitenkaan ollut... ;)

Aloitimme Pikkukylän Puodin ja WillaWantuksen omien tuotteiden myynnillä, ja monia näistä tuotteista teemme ja myymme edelleen. Nyt meillä on lisäksi mm. Paratiisipajan kynttilöitä, Pirtin Kehräämön lankaa, Vuotaren ja Good Day Soapin käsintehtyjä saippuoita ja vaihteleva valikoima monien suomalaisten käsityöyrittäjien tuotteita, sekä paikallista että kauempaa tulevaa taitavaa ja laadukasta käsityötuotetta.Tervetuloa tutustumaan hyvään valikoimaan ja samalla myös Runonkulman Gallerian näyttelyihin!

2 kommenttia: