keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Taide- ja käsityökursseja Pikkukylän Puodilla ja Runonkulman Galleriassa

Pikkukylän Puodin ja Runonkulman Gallerian vintissä järjestetään heinäkuun 10.-14. päivä neljä eri taide- ja käsityökurssia. Betonikurssi pidetään puodin sisäpihalla. Alla tiivistetyt kurssikuvaukset, kurssiotsikoiden linkit vievät tapahtumasivuille. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 2.7. mennessä osoitteeseen meku@pikkukylanpuoti.fi tai p. 0407084776. Ilmoittautuessasi useammalle kurssille, saat muiden kurssien osallistumismaksusta 10 € alennusta. Kurssipaikan osoite on Ylinenkatu 38B, Uusikaupunki.

Työpajassa tehdään maalauksia ilman etukäteissuunnitelmia ja suorituspaineita - annetaan kuvien viedä itse itseään eteenpäin. Ohjaajana toimii kuvataiteen opettaja ja kuvataiteilija Maria Kajanki. Osallistumismaksu on 40€ (sis.alv 24%) ja se sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.


Kurssilla huovutetaan teos - villamaalaus tai huopaveistos. Tutkitaan värejä, tunnustellaan villaa. Materiaalina käytetään suomenlampaan villasta karstattua huovutusvillaa ja muita huopuvia kuituja. Ohjaajana toimii huopataiteilija Piritta mäkinen. Kurssimaksu on 45 € (sis. alv 24%) ja se sisältää tarvittavat materiaalit ja työvälineet sekä ohjauksen.


Kurssilla tehdään mustavalkoisia valokuvia valottamalla valokuvapaperia neulanreikäkameralla. Kamera rakennetaan itse kurssin alussa ja kuva valotetaan ja kehitetään vielä samana päivänä. Ohjaajana toimii valokuvaaja Anni-Veera Valpas. Kurssimaksu on 50 € (sis. alv 24%) ja se sisältää valokuvapaperit, kehitekemikaalit ja kaiken muun tarvittavan materiaalin sekä ohjauksen.Kurssilla tutustutaan kuivabetonin mahdollisuuksiin. Valetaan pienimuotoisia töitä pihaan, puutarhaan ja kodin kaunistukseksi. Ohjaajana toimii tekstiiliartesaani Pauliina Lundelin. Kahden päivän kurssimaksu on 50€ (sis.alv 24%).
Tarvitset mukaan mm. säkin S30 betonia, suojakäsineet ja hengityssuojan, ämpärin ja kauhan sekä erilaisia valumuoteiksi sopivia astioita (muovi-, lasi-, pahvi- tai silikonimuotteja) ja öljyä. Osan tarvikkeista voi myös ostaa ja lainata kurssilla. 

Nyt kaikki innolla mukaan kesäkursseille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti