lauantai 8. maaliskuuta 2014

Taitoa, tyyliä ja taikaa -naistenpäivänä

Tääl me Mantsun kans ollaan ihan pöllähtäneinä kaikista päivän kohtaamisista ja hauskoista ja hämmentävistäkin tilanteista, ja ihan iloisina siitä, miten paljon tämän päivän tapahtuma tavoitti ihmisiä. Tässä vähäsen kuvakoostetta päivästä.

Saimme sopivasti naistenpäiväksi myyntiin näitä ihania Pia Temisevän House of Simonen nahkakoruja. Marika toi tuotteet mukanaan Kangasalta ja pääsin myöhään eilen illalla valitsemaan itselleni sopivimman väriset kukkakorut, ja niitä sitten innolla esittelin tänään tapahtumassa. Kuvasta puuttuvat House of Simonen tablet-tietokoneille tarkoitetut käytännölliset, kauniit ja suositut Tablet Strapit, mitkä saivat heti meilläkin hyvän vastaanoton.

Tuija Talvitie Sisustussuunnittelu Talvitie Designista antoi yleisölle ideoita kevätsisustukseen. Pöytä täyttyi suuresta valikoimasta kauniita ja laadukkaita mattomateriaaleja.

Arja Siltakoski toi pöydän täyteen taidokasta metallilankataivuttelua. Vieraat saivat myös testata tekniikkaa, kuvassa Aamu ahertaa Arjan opastuksessa kukkaa, jonka sain ilokseni itselleni. :)

Nuori taikuri Marko Poskiparta viihdytti yleisöä käsittämättömillä korttitaioillaan. Tässä taikuutta ihmettelemässä isäni ja appiukkoni. Korttitaiat olivat ihan hämmentäviä ja galleriatilassa kuultiinkin hämmästyneeltä yleisöltä monet spontaanit aplodit.

Susanna Pihlaja toi pöytäänsä taidettaan ja taidekorttejaan. Ihmiset nostivat riimukiven tai tarot-kortin, joiden merkitystä Susanna heille tulkitsi. Myös astrologiseen karttaan oli mahdollista tutustua. Täytyy sanoa, että oli mielenkiintoista. Joskin ajatukset jäivät itse nostamiini "raekuuroon" ja alla olevan kuvan korttiin. Hui.

Onneksi Susanna selvitti kortin merkitystä, ja voin nyt suht koht tyynellä mielellä (?) odotella isoa, järisyttävääkin muutosta, mikä sitten johtaa johonkin hyvään... Edelleen hui.

Mun ihanat siskot. <3

 Ja tässä me valopäät. Idealamput ovat syttyneet talon yläkerran käyttöönoton suhteen. Mun ideat lentää vähän korkeammalla, Tapio pysyttelee suunnitelmissa realistisemmalla tasolla.
Molempien suunnitelmat ovat tosin vielä yhtä epätarkkoja kuin tämä valokuva.

Kiitos teille kaikille upeaan päiväämme osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti